• ΕλληνικάEnglish
Ξυλεια Στεγης-ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΒΕΤΕ
Ξυλεια Στεγης-ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΒΕΤΕ
 
ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΕΓΗΣ FPP

ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΕΓΗΣ FPP

 

Ενεργειακό παράθυρο στέγης FPP V-U3 από τη FAKRO με καινοτόμο μηχανισμό που επιτρέπει το άνοιγμα του παραθύρου με δύο διαφορετικούς τρόπους.

Ο ένας τρόπος ανοίγματος είναι με περιστροφή σε κεντρικό άξονα.Το πλαίσιο περιστρέφεται μέχρι 180μοίρες για τον άνετο καθαρισμό της εξωτερικής πλευράς του παραθύρου. Αλλάζοντας θέση στον επιλογέα ανοίγματος (preselect) το παράθυρο ανοίγει προς τα επάνω χαρίζοντας άπλετο χώρο,αερισμό και θέα προς τα έξω.Το πλαίσιο μένει σε όποια θέση το αφήσουμε από 0-35 μοίρες. Το πλαίσιο του είναι κατασκευασμένο από ξυλεία λευκής ελάτης εμποτισμένης εν κενώ και είναι βαμμένο με δύο στρώσεις από διαφανή ακρυλική λάκα. Εξωτερικά οι στεγανώσεις είναι κατασκευασμένες από αλουμινίο επενδυμένο με πολυεστερικό φιλμ με ιδιαίτερη αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία και σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Η αυτόματη θυρίδα εξαερισμού V40P ενσωματωμένη στο πάνω μέρος του πλαισίου επιτρέπει τον εξαερισμό της σοφίτας ακόμη και όταν το παράθυρο είναι τελείως κλειστό.

Εξοπλισμένο με ενεργειακό υαλοπίνακα U3 (Ug=1.1 W/m2K), διπλής υάλωσης (4Η-16-4Τ) με σκληρυμένο το εξωτερικό κρύσταλλο(Toughened glass)για αυξημένη αντιχαλαζική προστασία για μιά ζωή.

Το καινοτόμο σύστημα topSafe (σύστημα ασφαλείας τριών σημείων) προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια από παραβίαση όταν το παράθυρο είναι κλειστό.Τοποθετείται σε στέγες με κλίση από 15° έως 55°

Απαραίτητη για τη σωστή τοποθέτηση στη στέγη η ανάλογη στεγάνωση παραθύρου