• ΕλληνικάEnglish
Ξυλεια Στεγης-ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΒΕΤΕ
Ξυλεια Στεγης-ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΒΕΤΕ

 

 

  Η εταιρεία μας ιδρύθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’80 από τον Ιωάννη Στεργίου. Αρχικά δραστηριοποιήθηκε στην εμπορία και διάθεση οικοδομικών υλικών και στη συνέχεια  -λόγω αύξησης της ζήτησης και του πελατολογίου- προστέθηκε στη γκάμα και η ξυλεία τόσο για καθαρά οικοδομική χρήση όσο και για την κατασκευή κεραμοσκεπών.

  Στα τέλη της δεκαετίας του ’90 η εταιρεία μετέφερε τα γραφεία και τις κεντρικές αποθήκες της επι της Λεωφ.Αθηνων όπου παραμένει μέχρι και σήμερα. Το 2005 άλλαξε νομική μορφή και μετατράπηκε σε Α.Ε με την επωνυμία «ΣΤΕΡΓΙΟΥ Α.Β.Ε.Τ.Ε». Η είσοδος στην επιχείρηση του υιού Γεωργίου Στεργίου(Μηχ/γος Μηχανικός) επέφερε την δημιουργία πολλών συνεργασιών με μηχανικούς, αρχιτέκτονες και τεχνικά γραφεία με αποτέλεσμα την αύξηση του όγκου των πωλήσεων. Η εταιρία έκτοτε ξεκίνησε τις εισαγωγές ξυλείας από τις Σκανδιναβικές χώρες και την Κεντρ.Ευρώπη για να μπορέσει να εξυπηρετήσει την διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση.

  Από το 2009 στο εργατικό δυναμικό της επιχείρησης προστέθηκε και ο δέυτερος υιός Παναγιώτης Στεργίου(Πολ. Μηχανικός).

  Η πρωτοφανής οικονομική κρίση που αντιμετώπισε η χώρα μας φυσικά κλόνισε τα θεμέλια της επιχείρησης ωστόσο στάθηκε και αφορμή να εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο η γκάμα των προϊόντων της εταιρίας με ποιότητες σκληρής ξυλείας από Ευρώπη και Αφρική. Επίσης δημιουργήθηκε μια μονάδα παραγωγής μασίφ επίπλων από εξειδικευμένο προσωπικό, ένα εγχείρημα το οποίο πραγματικά χαίρει μέχρι και σήμερα πολύ υψηλης αναγνώρισης από τους πελάτες μας.

  Η φιλοσοφία της εταιρίας και οι στόχοι της παραμένουν αναλλοίωτοι όπως θεσπίστηκαν από τον ιδρυτή και ιδιοκτήτη Ιωάννη Στεργίου και συνεχίζουν μέχρι και τις μέρες μας: ποιότητα υλικών, συνέπεια και ειλικρινείς συνεργασίες. Το πιστοποιούν οι πολλές χιλιάδες των πελατών μας.

  Και συνεχίζουμε…