• ΕλληνικάEnglish
Ξυλεια Στεγης-ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΒΕΤΕ
Ξυλεια Στεγης-ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΒΕΤΕ
 
FIBRAN XPS
FIBRAN XPS
FIBRAN XPS
FIBRAN XPS

FIBRAN XPS

 

Η εξηλασμένη πολυστερίνη, FIBRANxps, είναι η κατάλληλη θερμομόνωση για τα κτήρια και τη βιομηχανία, λόγω των εξαιρετικών τεχνικών της χαρακτηριστικών.  Το FIBRANxps παράγεται με τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον αερίων, και σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις για αειφόρα υλικά.

Οι πλάκες εξηλασμένου αφρώδους πολυστυρενίου FIBRANxps, συχνότερα αναφέρεται και ως εξηλασμένη πολυστερίνη, είναι ένα θερμομονωτικό υλικό που παράγεται από πολυστυρένιο και κατάλληλα διογκωτικά αέρια. Mε τη διεργασία της συνεχούς εξέλασης, σχηματίζεται μία συνεχή πλάκα στο επιθυμητό πάχος (20-200 mm).  Η συνεχής αυτή πλάκα τεμαχίζεται σε μικρότερες πλάκες τυποποιημένων διαστάσεων, διαμορφώνονται ή μη οι τέσσερις περιμετρικές πλευρές τους, επεξεργάζονται ή μη οι δύο όψεις τους και τέλος συσκευάζονται σε δέματα. 

Οι πλάκες FIBRANxps χαρακτηρίζονται από την υψηλή και διαρκή θερμομονωτική ιδιότητά τους, τη μηδαμινή υδαταπορροφητικότητα, την υψηλή αντοχή σε συμπίεση και τη σταθερότητα των διαστάσεων τους. Παρουσιάζουν δυσκολία στην ανάφλεξη τους αλλά και άψογη συμβατότητα με τα οικοδομικά υλικά (τσιμέντο, γύψο, ασβέστη, ανυδρίτη, άμμο) ενώ οι αποφλοιωμένες και με αυλακώσεις / εγκοπές πλάκες προσφέρουν άριστη πρόσφυση σε σκυρόδεμα και επιχρίσματα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • ΠΑΧΟΣ: 3.0 έως 10.00 (cm)
  • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 600 X 2500 (mm)

πιστοποίηση MAESTRO 40    

πιστοποίηση MAESTRO 50-60    

πιστοποίηση MAESTRO 70-100    


e-ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ FIBRANXPS